Event

Message To Hendrix Back to Muzikum!
13
May
2023

Message To Hendrix Back to Muzikum!

Ezen a csodás tavaszi szombaton nem más zenél ezen az estén, mint a klub indulásától folyamatosan fellépő MESSAGE TO HENDRIX power trió, amely JIMI HENDRIX korszakalkotó munkásságát varázsolja a szemünk elé!

Az autentikus élmény mellett a srácok egyéniségüket is megcsillantva hozzák létre az improvizációkkal tarkított ütős produkciót. A trió hangzásvilága az első közösen zenélt percekben kialakult már: feszes tempók, harapós gitár-riffek és magas fokon izzó energia az első daltól az utolsóig, mindez átitatva Jimi Hendrix szellemével.

EN // The Hungarian power trio named Message To Hendrix was founded in 2008 to pay homage to the life work of Jimi Hendrix. The defining sound of the production was born within the very first minutes of the trio’s collaboration: tight rhythms, raunchy guitar riffs and smoldering energy from the first song to the last, infused with the spirit of Mr. Jimi Hendrix.

Belépő/Ticket: 3000 HUF (elővételben) | 3500 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2023. ÁPRILIS 20-tól kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

Dátum, helyszín:
2023.05.13. (szombat), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.