Event

Message to Hendrix újra a Muzikumban!
17
Jul
2020

Message to Hendrix újra a Muzikumban!

Hosszú idő után végre lehet koncertet tartani (!), ennek örömére elsőként Petendi Tomiék éltek a lehetőséggel és eljönnek hozzánk muzsikálni, hogy megidézzék JIMI HENDRIX korszakalkotó munkásságát. Az autentikus élmény mellett a srácok egyéniségüket is megcsillantva hozzák létre az improvizációkkal tarkított ütős produkciót. A trió hangzásvilága az első közösen zenélt percekben kialakult már: feszes tempók, harapós gitár-riffek és magas fokon izzó energia az első daltól az utolsóig, mindez átitatva Jimi Hendrix szellemével.

EN // The Hungarian power trio named Message To Hendrix was founded in 2008 to pay hommage to the life work of Jimi Hendrix.

Belépő/Ticket: 1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (teljes ár)

Jegyek 2020. JÚNIUS 19-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a Tixa rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/muzikum_klub

// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

Időpont, helyszín:

2020.07.17. (péntek), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.