Event

Minden jegy elfogyott! // Sold out! // Magyar Atom
05
Oct
2019

Minden jegy elfogyott! // Sold out! // Magyar Atom

  • Belépő:MINDEN JEGY ELKELT!
  • Kezdés:20:30 – 22:30

?Kedves Közönségünk!
A ma esti Magyar Atom koncertre MINDEN JEGY ELFOGYOTT! ?Akinek nincsen jegye a koncertre, annak azt javasoljuk, hogy el se induljon, mert a helyszínen már nem lesz jegyértékesítés. Köszönjük!

—-

Azzal az örömteli hírrel szolgálhatunk, hogy a MAGYAR ATOM immáron hat esztendeje annak, hogy állandó klubjának a Muzikumot választotta. A koncertre érdemes időben megvásárolni a belépőt, mert a zenekar rendre telt házas koncertet ad nálunk!

Tagok: TÓTH JÁNOS RUDOLF (ének, gitár), TÁTRAI TIBOR (gitár), ZSOLDOS TAMÁS (basszusgitár) és SOLTI JÁNOS (dobok)

EN // Hungarian musical icons represent JIMI HENDRIX and other main blues performers music from the sixties and the seventies.

Belépő/Price: 2000 HUF (elővételben) | 2500 HUF (teljes ár)

Jegyek SZEPTEMBER 4-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: –

// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

Időpont, helyszín:

2019. 10.05. (szombat), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu | www.facebook.com/TatraiTibor