Event

SOLD OUT!!! – Magyar Atom 25 & Tóth János Rudolf 70
06
Apr
2019

SOLD OUT!!! – Magyar Atom 25 & Tóth János Rudolf 70

Kedves Közönség,
Ezúton értesítünk mindenkit, hogy a ma esti Magyar Atomra MINDEN JEGY ELKELT!

Akinek nincsen belépője, annak javasoljuk, hogy el se induljon, mert a 19.30-as kapunyitáskor nem lesz már jegyértékesítés.
Kérjük a megértést!
Üdvözlettel,
Muzikum
2019. 04.06.

Ünnepi koncertre készülhet a kedves publikum, mert 25 éves a MAGYAR ATOM szabadidő zenekar és a formáció énekes–gitárosa, TÓTH JÁNOS RUDOLF pedig március 24-én tölti be a hetvenet! Ennek a két jeles és majdnem kerek évfordulónak tisztelegve újra színpadon a csapat, vétek lenne kihagyni!

A special jubilee concert with Magyar Atom (hungarian blues-rock super group), when four musical legends are representing JIMI HENDRIX and other main blues performers music from the sixties and the seventies.

Jegyek MÁRCIUS 6-TÓL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/Magyar-Atom-25-Toth-Janos-Rudolf-70_20190406_muzikum

// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

Helyszín:
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu | www.facebook.com/TatraiTibor