Event

Little G Weevil · ’If I May…’ lemezbemutató
28
Oct
2023

Little G Weevil · ’If I May…’ lemezbemutató

  • Belépő:4500 HUF | 5000 HUF (A Tixa oldalán minden jegy elfogyott!)
  • Kezdés:20:00 – 22:00

A többszörös nemzetközi zenei díjnyertes, USA blues zenei díj jelölt Little G Weevil ’If I May…’ című lemezének bemutatója, az albumon szereplő világszínvonalú zenészek közreműködésével.

Az ’If I May…’ 2023. július 28-án jelent meg és alig 1 hónappal a megjelenés után már az amerikai Roots Music Report globális rádió lejátszási listáján kategóriájában a 3. helyen szerepelt! A lemezkritikusok szerint ez Little G Weevil eddigi legjobb lemeze, igazi bluescsemege. A várhatóan forró hangulatú koncertről kép- és hangfelvétel készül.

Közreműködik:
Little G Weevil – gitárok, ének
K. C. Brown – szájharmonika, vokál
Nemes „Jambalaya” Zoltán – zongora, vokál
Pengő Csaba – nagybőgő, vokál
Kiss Tamás – dobok

Az esemény az NKA – Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiumának támogatásával valósul meg.

Belépő/Ticket: 4500 HUF (elővételben) | 5000 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2023. SZEPTEMBER 2-től kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében: A Tixa oldalán minden jegy elfogyott!

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

Dátum, helyszín:
2023.10.28. (szombat), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.