Event

Lead Zeppelin Restart Rock’n’Roll!
04
Jun
2021

Lead Zeppelin Restart Rock’n’Roll!

Több mint 7 hónap kényszerszünet után ismét felszáll a Zeppelin léghajó, hogy a magasba repítse a Zepp-rajongókat a hétköznapok szomorúságából egy ütős buliba, a Muzikumba!
Újra lesz Rock’N’Roll, újra lesz Immigrant Song, újra lesz Stairway to Heaven és újra lesz minden, ami Led Zeppelin!
Belépő/Ticket: 2500 HUF (teljes ár)
—————–
FONTOS INFORMÁCIÓ A JEGYVÁSÁRLÁS ELŐTT!
A Kormány 194/2021. (IV.26.) rendelete alapján, AKI JEGYET VÁSÁROL A KONCERTRE, ANNAK ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL KELL RENDELKEZNIE, amelyet a beléptetéskor ellenőrizni fogunk. AKINEK NINCSEN VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYA, AZ SAJNOS NEM TUD RÉSZT VENNI AZ ESEMÉNYEN és nem áll módunkban utólagosan visszafizetni a belépője árát.
KÉRJÜK, A FENT LEÍRTAK TUDATÁBAN VÁSÁROLJÁK MEG JEGYÜKET A KONCERTRE!
Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében valósul meg. A terem széksorosan berendezett, ahol a közönség – a jelenleg érvényben lévő járványügyi előírások szerint –, kizárólag ülve tekintheti meg a koncertet.
Kérjük együttműködésüket, köszönjük!
—————–
EN // IMPORTANT INFORMATION BEFORE PURCHASING TICKETS!
According to the Government Decree 194/2021. (IV.26.) PRESENTING A VALID IMMUNITY CERTIFICATE AT THE ENTRY IS A MANDATORY CONDITION OF BUYING TICKET AND PARTICIPATE IN ANY CULTURAL EVENTS SUCH AS CONCERT. In cases where the visitor cannot present a valid Immunity Certificate accepted by the Hungarian Government, ENTRY WILL BE REFUSED. In all such cases, PRICE OF THE TICKET WILL NOT BE REIMBURSED.
PLEASE BE NOTED, AND BUY YOUR TICKET ONLY IN CONSIDERATION OF THE ABOVE MENTIONED REGULATIONS.
The events take place in the concert hall of the Muzikum Club & Bistro. The chairs will be arranged in rows, in compliance with the current Government regulations. The audience must be seated throughout the events, and safe distance must be kept.
Thank you for your cooperation!
Jegyek 2021. MÁJUS 6-TÓL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.
Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/muzikum_klub
Időpont, helyszín:
2021.06.04. (péntek), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.