Event

Lead Zeppelin – Progress Night
17
Oct
2020

Lead Zeppelin – Progress Night

2020/21-es Lead Zepp „őszi szemeszter” első koncertje olyan tételekből áll össze, amelyek összetettebb, hosszabb lélegzetűek, mint a megszokott Zeppelin-dalok. Néhány dal a repertoárból: DAZED & CONFUSED, HOW MANY MORE TIMES, NO QUARTER, THE SONG REMAINS THE SAME. Természetesen attól nem kell tartani, hogy kimaradna a STAIRWAY TO HEAVEN vagy a ROCK&ROLL! Erre garanciát vállal a zenekar mind négy tagja: Körmendi Roli, Sipeki Zoli „Pipi”, Vörös Gábor „Vöri” és Gerdesits Ferenc „Faszi”.

EN // The first concert of the „fall semester” of Lead Zepp in 2020/2021 will consist of such pieces that are more complex and longer than the usual Zeppelin songs!

Belépő: 2000 HUF (elővételben) | 2500 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2020. SZEPTEMBER 9-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/Lead-Zeppelin-Progress-Night_20201017_muzikum

// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében a jelenleg kiírt járványügyi előírásoknak megfelelően valósul meg.

Időpont, helyszín:

2020.10.17. (szombat), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.