Event

Lead Zeppelin 18!
22
Jan
2022

Lead Zeppelin 18!

A szokásokhoz híven ismét az év elején tartja a Lead Zeppelin születésnapi koncertjét, ezúttal a 18-adikat! Hosszú idő után ismét hallhatjuk énekelni a rendkívül tehetséges és fiatal Körmendi Rolandot, a jellegzetes gitárjátékával mindenkit lenyűgöző Sipeki Zolit, a zúzós basszust hozó Vörös Gábor Vörit és a minden porcikájával tempót adó Gerdesits Ferenc Faszit.

Ez a négy ember garancia egy jó kis Zeppelin-estre, amelyen mint mindig, most is felcsendülnek a jól ismert Zepp-dalok: a Rock&roll, a Black Dog, a Stairway to Heaven mellett 1–2 ritkábban hallható szám és néhány meglepetés… De hogy mi, az majd kiderül január 22-én!

EN // According to the customs, the Lead Zeppelin band holds its birthday concert at the beginning of the year, the band will turn 18 years old!

Belépő/Ticket: 2500 HUF (elővételben) | 3000 HUF (a koncert napján)

—————–
FONTOS INFORMÁCIÓ A JEGYVÁSÁRLÁS ELŐTT!

A Kormány 194/2021. (IV.26.) rendelete alapján, AKI JEGYET VÁSÁROL A KONCERTRE, ANNAK ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL KELL RENDELKEZNIE, amelyet a beléptetéskor ellenőrizni fogunk. AKINEK NINCSEN VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYA, AZ SAJNOS NEM TUD RÉSZT VENNI AZ ESEMÉNYEN és nem áll módunkban utólagosan visszafizetni a belépője árát.

KÉRJÜK, A FENT LEÍRTAK TUDATÁBAN VÁSÁROLJÁK MEG JEGYÜKET A KONCERTRE!

Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében valósul meg. A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Kérjük a megértésüket!

—————–
EN // IMPORTANT INFORMATION BEFORE PURCHASING TICKETS!

According to the Government Decree 194/2021. (IV.26.) PRESENTING A VALID IMMUNITY CERTIFICATE AT THE ENTRY IS A MANDATORY CONDITION OF BUYING TICKET AND PARTICIPATE IN ANY CULTURAL EVENTS SUCH AS CONCERT. In cases where the visitor cannot present a valid Immunity Certificate accepted by the Hungarian Government, ENTRY WILL BE REFUSED. In all such cases, PRICE OF THE TICKET WILL NOT BE REIMBURSED.

PLEASE BE NOTED, AND BUY YOUR TICKET ONLY IN CONSIDERATION OF THE ABOVE MENTIONED REGULATIONS.

The events take place in the concert hall of the Muzikum Club & Bistro. Thank you for your cooperation!

Jegyek 2021. DECEMBER 16-tól kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Időpont, helyszín:
2022.01.22. (szombat), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.