Event

Lars Kutschke & The BP Connection feat. Fekete Jenő
02
Mar
2018

Lars Kutschke & The BP Connection feat. Fekete Jenő

  • Belépő:1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (teljes ár)
  • Kezdés:20:30

LARS KUTSCHKE német jazz és bluesgitáros és HERR ATTILA basszusgitáros (Barabás Lőrinc Quartet, Besh o droM) végigturnézták már a világot az amerikai blues és gospel énekesnő SHARRIE WILLIAMS – avagy ahogy őt külföldön titulálják: „Princess of the Rockin’ Gospel Blues” –, zenekarának ritmusszekciójaként.

Ez alkalommal trió felállásban, FEKETE JENŐ vendégszereplésével látogatnak el Magyarországra: a funky, a blues, a rock és a soul sajátos zenei világának találkozása ezen a rendhagyó estén!

LARS KUTSCHKE and ATTILA HERR have toured the world together, forming half of the rhythm section for Michigan-based Gospel-Blues powerhouse SHARRIE WILLIAMS. In this Trio they present a mix of Funky Blues, Rock and Soul.

Belépő/Price: 1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (teljes ár)

Jegyek FEBRUÁR 19-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás: http://tixa.hu/muzikum_klub

Helyszín:
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu | www.larskutschke.com