Event

A Kutya Vacsorája tavaszeleji klubkoncertje
12
Mar
2022

A Kutya Vacsorája tavaszeleji klubkoncertje

A magyar alternatív szintér supergroupja ismét visszatér törzshelyére a Muzikumba! A negyedik albumán dolgozó zenekar nem kizárt, hogy részleteket is fog hozni magával az új számokból a koncertre. Ragadjuk meg a találkozás lehetőségét, s kóstoljuk meg együtt az új dalokat!

Az esemény az NKA – Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiumának támogatásával valósul meg.

EN // A Kutya Vacsorája, the Hungarian alternative rock supergroup, returns home again (to Muzikum) to take the chance of showing the audience pieces of their new materials, which will come out later this year.

Belépő/Ticket: 2500 HUF (elővételben) | 3000 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2022. JANUÁR 11-től kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

—————–
FONTOS INFORMÁCIÓ A JEGYVÁSÁRLÁS ELŐTT!

A Kormány 194/2021. (IV.26.) rendelete alapján, AKI JEGYET VÁSÁROL A KONCERTRE, ANNAK ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL KELL RENDELKEZNIE, amelyet a beléptetéskor ellenőrizni fogunk. AKINEK NINCSEN VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYA, AZ SAJNOS NEM TUD RÉSZT VENNI AZ ESEMÉNYEN és nem áll módunkban utólagosan visszafizetni a belépője árát.

KÉRJÜK, A FENT LEÍRTAK TUDATÁBAN VÁSÁROLJÁK MEG JEGYÜKET A KONCERTRE!

Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében valósul meg. A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Kérjük a megértésüket!

—————–
EN // IMPORTANT INFORMATION BEFORE PURCHASING TICKETS!

According to the Government Decree 194/2021. (IV.26.) PRESENTING A VALID IMMUNITY CERTIFICATE AT THE ENTRY IS A MANDATORY CONDITION OF BUYING TICKET AND PARTICIPATE IN ANY CULTURAL EVENTS SUCH AS CONCERT. In cases where the visitor cannot present a valid Immunity Certificate accepted by the Hungarian Government, ENTRY WILL BE REFUSED. In all such cases, PRICE OF THE TICKET WILL NOT BE REIMBURSED.

PLEASE BE NOTED, AND BUY YOUR TICKET ONLY IN CONSIDERATION OF THE ABOVE MENTIONED REGULATIONS.

The events take place in the concert hall of the Muzikum Club & Bistro. Thank you for your cooperation!

Időpont, helyszín:
2022.03.12. (szombat), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.