Event

A Kutya Vacsorája
17
Nov
2019

A Kutya Vacsorája

A Kutya Vacsorája Varga Livius és válogatott zenésztársai szerelemgyereke, egy igazi exkluzív zenei labor. A zenekar a tavaly év eleji A Szerelem Hétszer lemeze óta nem játszott budapesti törzshelyén, így most egy igazi fülledt klubbulira számíthatunk, ahol mindent kiadnak magukból, ami eddig kimaradt. A másnapi munka nem kifogás, ezúttal nem tart hajnalig a vasárnap esti láz.

EN // A Kutya Vacsorája is a Hungarian alternative rock supergroup containing members of highly acclaimed bands like Quimby and Hiperkarma. After some years they are returning to their stamping ground, so a high energy Sunday night expected, which you cannot risk to miss!

Belépő: 2000 HUF (elővételben) | 2500 HUF (a koncert napján)

Jegyek SZEPTEMBER 30-tól kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: http://tixa.hu/muzikum_klub

// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

Időpont, helyszín:

2019. 11.17. (vasárnap), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.facebook.com/akutyavacsoraja