Event

no image
17
Apr
2020

Elmarad! / A Kutya Vacsorája · Dancing Dog Brewery

Táncoltál már úgy, hogy nem tudtad eldönteni, mi az energia, ami mozgat? Táncoltál már olyan zenére, amit nem tánczenének írtak, és mégis…? A VARGA LIVIUS vezette A KUTYA VACSORÁJA ezen az estén beléd lopja a dunaparti bluest, a new orleans-i hip-hopot, a kubai bugit és belvárosi undergroundot egyaránt.

EN // Cuban boogie-woogie, New Orleans style rock&roll, Danube blues and downtown underground music on the same plate? Yes, come and taste the A Kutya Vacsorája (The Dog’s dinner) with their „Dancing Dog Brewery” special edition show.

Belépő/Ticket: 2000 HUF (elővételben) | 2500 HUF (teljes ár)

Jegyek MÁRCIUS 2-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/A-Kutya-Vacsoraja_20200417_muzikum

// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

Időpont, helyszín:

2020.04.17. (péntek), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.