Event

Chamber Jazz Trio (Csehország)
23
Sep
2021

Chamber Jazz Trio (Csehország)

Színpadon a hazánkban és a Muzikum közönsége előtt is jól ismert Roman Pokorný jazz–blues gitáros Csehországból és kombója a Chamber Jazz Trio! Ez az est egyfajta tisztelgés a 2016-ban elhunyt Jaromír Hnilička jazz trombitaművész előtt, aki e formáció elődjének alapítótagja volt.

A trió egyetlen eredeti stúdiófelvétele 1996-ból származik, és soha nem látott napvilágot. 2020-ban Roman egy lemezt jelentetett meg saját kiadásában a MyRecords-nál, amelyen közreműködő zenészek erre a mostani koncertre is elkísérik őt; Roman Pokorný mellett közreműködik még Juraj Kalász nagybőgőn és Juraj Bartoš trombitán.

EN // The concert is a tribute to the Czech jazz trumpeter Jaromír Hnilička (1932-2016), who formed and led the Chamber Jazz Trio in late nineties. The only original studio recordings of the Chamber Jazz Trio are from 1996 and never been released in the past. Czech prominent guitarist Roman Pokorný release records on CD after years under his own label MyRecords in 2020 and found trio again. Slovakian double bassist Juraj Kalasz is from original trio. Great Slovakian trumpeter Juraj Bartoš takes Jaromír Hnilička position.

Line-up: Roman Pokorný – guitar, Juraj Kalász – double bass, Juraj Bartoš a.h. – trumpet

Belépő/Ticket: 3000 HUF (teljes ár)

—————–
FONTOS INFORMÁCIÓ A JEGYVÁSÁRLÁS ELŐTT!
A Kormány 194/2021. (IV.26.) rendelete alapján, AKI JEGYET VÁSÁROL A KONCERTRE, ANNAK ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL KELL RENDELKEZNIE, amelyet a beléptetéskor ellenőrizni fogunk. AKINEK NINCSEN VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYA, AZ SAJNOS NEM TUD RÉSZT VENNI AZ ESEMÉNYEN és nem áll módunkban utólagosan visszafizetni a belépője árát.

KÉRJÜK, A FENT LEÍRTAK TUDATÁBAN VÁSÁROLJÁK MEG JEGYÜKET A KONCERTRE!

Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében valósul meg. A terem elrendezése: ÜLŐKONCERT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Kérjük a megértésüket!

—————–
EN // IMPORTANT INFORMATION BEFORE PURCHASING TICKETS!
According to the Government Decree 194/2021. (IV.26.) PRESENTING A VALID IMMUNITY CERTIFICATE AT THE ENTRY IS A MANDATORY CONDITION OF BUYING TICKET AND PARTICIPATE IN ANY CULTURAL EVENTS SUCH AS CONCERT. In cases where the visitor cannot present a valid Immunity Certificate accepted by the Hungarian Government, ENTRY WILL BE REFUSED. In all such cases, PRICE OF THE TICKET WILL NOT BE REIMBURSED.

PLEASE BE NOTED, AND BUY YOUR TICKET ONLY IN CONSIDERATION OF THE ABOVE MENTIONED REGULATIONS.

The events take place in the concert hall of the Muzikum Club & Bistro. Thank you for your cooperation!

Jegyek 2021. AUGUSZTUS 25-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/muzikum_klub

Időpont, helyszín:
2021.09.23. (csütörtök), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.