Event

Kodály Spicy Jazz
23
Feb
2017

Kodály Spicy Jazz

  • Belépő:1200 HUF (elővételben) | 1500 HUF (a koncert napján)
  • Kezdés:20:30

A 20. század elején KODÁLY ZOLTÁN, a magyar népzenekutatás és népdalgyűjtés egyik legjelentősebb képviselője népszerűvé tette az érzelmeket, örömöket és bánatokat kifejező népdalokat. Most pedig eljött az idő, hogy Kodály legismertebb és legkedveltebb zenekari és kórusművei, valamint színpadi darabjai trendi, kreatív és lendületes megközelítésben újra eljussanak a mai fiatalokhoz és slágerekké váljanak olyan 21. századi platformokon, mint a Youtube, a Facebook, a Spotify vagy a Deezer.

It’s time to make it possible for today’s youth to reconnect with ZOLTÁN KODÁLY’s heritage of popular music and performance pieces through trending and creative 21st century platforms like Youtube, Facebook, Spotify or Deezer.

Belépő/Price: 1200 HUF (elővételben) | 1500 HUF (a koncert napján)

Jegyek JANUÁR 16-TÓL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás: http://tixa.hu/muzikum_klub

Helyszín:
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu