Event

Kodachrome – Simon & Garfunkel Cover
11
May
2023

Kodachrome – Simon & Garfunkel Cover

Valamikor a kilencvenes években két srác Magyarország két különböző pontján, elsősorban szüleik remek zenei ízlésének köszönhetően nem csak az éppen aktuális irányzatok zenéit, hanem Simon and Garfunkel számokat hallgat a vasárnapi ebédhez, a kocsiban, elalváshoz, nyúlósra hallgatva a kamuborítós, csempészett válogatás kazikat.

A Kodachrome egy olyan akusztikus duó, ahol a jól ismert dalok, mint a Sound of Silence, a Mrs. Robinson vagy a Scarborough Fair Jobbágy Bence és Méhes Adrián előadásában szólalnak meg, közelebb hozva az örök érvényű Paul Simon dalokat a ma emberéhez.

EN // Somewhere in the 90’s two kids from different parts of Hungary grew up listening not only to the actual hits of that era, but – thanks to their parents’s good taste of music – Simon and Garfunkel songs on roadtrips, before sleep till those old smuggled casette tapes melted. Kodachrome is a cover band, consist of Bence Jobbágy and Adrian Méhes. Their aim is to bring great S&G songs to the people of today.

Belépő/Ticket: 3000 HUF (elővételben) | 3500 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2023. ÁPRILIS 20-tól kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

// A koncertterem elrendezése: ÜLŐKONCERT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Kérjük a megértésüket! //

Dátum, helyszín:
2023.05.11. (csütörtök), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.