Event

Kiscsillag: Dalok Párban – Budapest, Muzikum (2. nap)
20
Apr
2018

Kiscsillag: Dalok Párban – Budapest, Muzikum (2. nap)

  • Belépő:3500 HUF (elővételben)* | 4500 HUF (teljes ár)
  • Kezdés:19:00

A RECORDER bemutatja:

„Dalok párban… A témák? Elvágyódás, utazás, maradás, szerelem, szerelem nélkül. Egyedüllét, közös ügyek, no meg az ünnep, különös tekintettel a Karácsonyra. A farm ahol élünk (na jó az nem) de majd minden sorra kerül, amibe a dalok szövegírója Lovasi András belebotlott 30 éves pályája során. Minden témához két (van hogy három is) dal tartozik. Pont azért, hogy régi és új dalok találkozzanak, összevitatkozzanak és továbbgondolhassuk, hogy is van az igazán, amit egyszer már tudni vagy érezni véltünk.”

Jegyek korlátozott számban MÁRCIUS 8-TÓL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében**.

*A helyszínen vásárolt jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

**A TIXA oldalán az első 100 vásárlónak van módja elővételi áron jegyet vásárolnia erre a koncertre, ha ez a mennyiség elfogy, akkor lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/Kiscsillag-Dalok-Parban_muzikum

Helyszín:
Kapunyitás: 19.00, Koncertkezdés: 19.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu | www.facebook.com/kiscsillag | www.facebook.com/Recorder.hu