Event

Keep Floyding – Montreal 77
05
Feb
2022

Keep Floyding – Montreal 77

Ezúttal egy igazi nyári programra invitálunk benneteket, egészen konkrétan az 1977.07.06.-án Montréalban megrendezett hírhedt koncert kerül műsorra februárban, a Muzikumban.

Mitől ilyen híres-hírhedt ez a koncert?

Erről a koncertről és a koncerten történtekről gondolják, hogy katalizálta azt a folyamatot, mely végül Roger Waterst a Fal megírására inspirálta. A közönség soraiban páran méltatlanul viselkedtek, néhányan tűzijátékokkal lövöldöztek a tömegbe, mások a színpadra próbáltak folyamatosan feljutni. Egy adott pillanatban egy túlbuzgó rajongó sikerrel járt, őt Roger „ide malacka” felkiáltással magához intette, majd leköpte. Roger megbánta az esetet és elgondolkozott róla, hogyan távolodott el egymástól a zenekar és a közönség, hogyan állt közéjük egy fal. A többi pedig már történelem.

Mit ígér a Keep Floyding erre az estére 2022-ben? Először is egy igen erős setlistet, mely hűen követi a 77’-es dalok sorrendjét és igyekszik megismételni improvizatív témáit.

Leköpni sem tervezük, és nem is fogunk senkit, de természetesen, mint mindig, most is tervezünk meglepetést, setlistet vagy egyéb külsőséget illetően.
Ha azt gondoltad, hogy ezeket a dalokat sosem fogod élőben hallani, akkor jó hírünk van, a Keep Floyding pillanatnyi időzavara, két órányi illúziót varázsol elő a hetvenes évekből. Pink Floyd, Keep Floyding, a bootlegek és történelmi koncertek, repülő malacok és a Wish You Were Here album rajongóinak kötelező koncert.
Találkozzunk ezen a februári estén a hetvenes évek hangulatában, a megszokott hangminőségben és parádés hangulatban!

Belépő/Ticket: 4000 HUF (teljes ár)

EN // Please to meet Keep Floyding Band’s newest program, called Mntreal 77. What does it mean? Stadium concert feeling in a small club, mind-blowing solos regarding Animals and Wish You Were Here. Keep Floyding guarantees the true and authentic instruments and effects, splashing lasers and no spitting! Meet us on the 5th of February 2022 – Muzikum! Keep Floyding with us.

—————–
FONTOS INFORMÁCIÓ A JEGYVÁSÁRLÁS ELŐTT!

A Kormány 194/2021. (IV.26.) rendelete alapján, AKI JEGYET VÁSÁROL A KONCERTRE, ANNAK ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL KELL RENDELKEZNIE, amelyet a beléptetéskor ellenőrizni fogunk. AKINEK NINCSEN VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYA, AZ SAJNOS NEM TUD RÉSZT VENNI AZ ESEMÉNYEN és nem áll módunkban utólagosan visszafizetni a belépője árát.

KÉRJÜK, A FENT LEÍRTAK TUDATÁBAN VÁSÁROLJÁK MEG JEGYÜKET A KONCERTRE!

Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében valósul meg. A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Kérjük a megértésüket!

—————–
EN // IMPORTANT INFORMATION BEFORE PURCHASING TICKETS!

According to the Government Decree 194/2021. (IV.26.) PRESENTING A VALID IMMUNITY CERTIFICATE AT THE ENTRY IS A MANDATORY CONDITION OF BUYING TICKET AND PARTICIPATE IN ANY CULTURAL EVENTS SUCH AS CONCERT. In cases where the visitor cannot present a valid Immunity Certificate accepted by the Hungarian Government, ENTRY WILL BE REFUSED. In all such cases, PRICE OF THE TICKET WILL NOT BE REIMBURSED.

PLEASE BE NOTED, AND BUY YOUR TICKET ONLY IN CONSIDERATION OF THE ABOVE MENTIONED REGULATIONS.

The events take place in the concert hall of the Muzikum Club & Bistro. Thank you for your cooperation!

Jegyek 2022. JANUÁR 19-től kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/keep_floyding_montreal_77

Időpont, helyszín:
2022.02.05. (szombat), 19.30 (kapunyitás: 19.00)
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.