Event

Keep Floyding – Momentary Lapse of the Eighties
26
Nov
2021

Keep Floyding – Momentary Lapse of the Eighties

Folytatódik az időutazás a Keep Floydinggal, ezúttal a nyolcvanas évek világába ugrunk egy határozott és különösen elegáns fejest. Mit jelent ez pontosabban? Szinte minden dalban a szintetizátor kap fő szerepet, egészen addig amíg el nem érünk a nagyívű gitárszólóig. Fröccsenő lézerek, furcsa öltönyök, korabeli hangszerek és effektek a gitártól a szaxofonig. A zenekart jól ismerők már dörzsölhetik a kezüket, mert megint újdonságokkal rukkolunk elő, természetesen érintve a korszak termékeny szóló munkásságát is.

Ha azt gondoltad, hogy ezeket a dalokat sosem fogod élőben hallani, akkor jó hírünk van, a Keep Floyding pillanatnyi időzavara, két órányi illúziót varázsol elő a nyolcvanas évekből. Pink Floyd, Keep Floyding, a szintetizátor és a nyolcvanas évek rajongóinak erősen ajánlott (kötelező?) program.

Találkozzunk ezen a novemberi estén a nyolcvanas évek hangulatában, a megszokott hang- és fényminőségben és parádés hangulatban! Keep Floyding with us!

EN // Please to meet Keep Floyding Band’s newest program, called Momentary Lapse of the Eighties. What does it mean? Synthesizer, a lot of synthesizer and of course the mind-blowing guitar solos at the end. Keep Floyding guarantees the true and authentic instruments and effects, splashing lasers and weird suits! Meet us on November 26 2021 – Muzikum! Keep Floyding with us.

Belépő/Ticket: 3500 HUF (teljes ár)

Jegyek – korlátozott számban – kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és online a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/keep_floyding_muzikum_momentary_211126

—————–
FONTOS INFORMÁCIÓ A JEGYVÁSÁRLÁS ELŐTT!

A Kormány 194/2021. (IV.26.) rendelete alapján, AKI JEGYET VÁSÁROL A KONCERTRE, ANNAK ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL KELL RENDELKEZNIE, amelyet a beléptetéskor ellenőrizni fogunk. AKINEK NINCSEN VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYA, AZ SAJNOS NEM TUD RÉSZT VENNI AZ ESEMÉNYEN és nem áll módunkban utólagosan visszafizetni a belépője árát.

KÉRJÜK, A FENT LEÍRTAK TUDATÁBAN VÁSÁROLJÁK MEG JEGYÜKET A KONCERTRE!

Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében valósul meg. A koncertterem elrendezése: ÁLLÓ KONCERT!

—————–
EN // IMPORTANT INFORMATION BEFORE PURCHASING TICKETS!

According to the Government Decree 194/2021. (IV.26.) PRESENTING A VALID IMMUNITY CERTIFICATE AT THE ENTRY IS A MANDATORY CONDITION OF BUYING TICKET AND PARTICIPATE IN ANY CULTURAL EVENTS SUCH AS CONCERT. In cases where the visitor cannot present a valid Immunity Certificate accepted by the Hungarian Government, ENTRY WILL BE REFUSED. In all such cases, PRICE OF THE TICKET WILL NOT BE REIMBURSED.

PLEASE BE NOTED, AND BUY YOUR TICKET ONLY IN CONSIDERATION OF THE ABOVE MENTIONED REGULATIONS.

The events take place in the concert hall of the Muzikum Club & Bistro. Thank you for your cooperation!

Időpont, helyszín:
2021.11.26. (péntek), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.