Event

Keep Floyding – Acoustic Pink Floyd Show
18
Nov
2016

Keep Floyding – Acoustic Pink Floyd Show

  • Belépő:1300 HUF (elővételben) | 1800 HUF (a koncert napján)
  • Kezdés:20:30

KEEP FLOYDING – AUTHENTIC PINK FLOYD SHOW
Közeleg a tél. Ám ezúttal ez csak még több PINK FLOYDot jelent, amit ismét a KEEP FLOYDING fog előadni a kedves közönségnek a Muzikum színpadán november 18-án. Gondolva a goromba időjárásra, és hogy mennyire jó ezeket a dalokat csendesen elmerengve egy forró tea társaságában élvezni, most egy különleges, akusztikus(abb) előadással készül a zenekar sok-sok meglepetéssel.
Várunk minden Floyd-rajongót szeretettel!

Winter is coming. But this time it only means more PINK FLOYD whi will be performed by KEEP FLOYDING at the stage of Muzikum on the 18th of November. Thinking about the rough weather and how nice could it be to enjoy those songs in a silent, personal mood with a hot cup of tea, this will be a special accoustic(ish) performance, loaded with a lot of surprises. Every Floyd fans are more than welcome to come!

Belépő/Price: 1300 HUF (elővételben) | 1800 HUF (a koncert napján)

Jegyek kaphatók a helyszínen a Muzikumban (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel).

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás: http://tixa.hu/muzikum_klub

Helyszín:
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu