Event

Keep Floyding · Muzikum Meadows
10
Nov
2023

Keep Floyding · Muzikum Meadows

  • Belépő:5000 HUF | 5500 HUF | 6000 HUF
  • Kezdés:19:30 – 22:00

Kedves Közönségünk!

Pszichedelikus tematikájú Keep Floyding koncert a Muzikumban, november 10-én!

Voltál az elsöprő sikerű The Dark Side of the Moon 50 koncertünkön és tetszettek az első félidőben hallott dalok?

Mindig is jobban kedvelted a korai Floydot, a Syd Barrett-érát? Lélegzetvisszafojtva hallgatod az Echoes középső részének sikolyait, és két kézzel kapaszkodsz a Saucerful of Secrets dobszólamába a villamoson/autóban/bárhol?

Ebben az esetben is szeretettel várunk 2023 november tizedikén, igazi klubhangulatban a Muzikumban! Ez a program a best of koncertek ellenpontja, nyers és őszinte pszichedélia – kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Tudjuk, hogy vagytok jópáran, akik erre vártok egész évben erre a koncertre vártok, de tényleg mindenkinek érdemes tennie egy próbát – mert a Floyd zeneiségének alapjai bizony találhatóak. A Keep Floyding hatás pedig fokozottan érvényesül, élőzene és a Floyd szeretete garantálja, hogy mindenki maradandó élménnyel gazdagodik.

Minden jegy megvásárlása nagy segítség nekünk, hála és köszönet Nektek, hogy támogattok bennünket ezekben a korántsem egyszerű időkben is.

Keep Floyding with us!
#keepfloyding

Belépő: 5000 HUF (online eary bird, az első 20 db-ig!) | 5500 HUF (elővételben) | 6000 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2020. OKTÓBER 13-TÓL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //