Event

Keep Floyding · Even Bigger Collection of Great Dance Songs
05
Mar
2022

Keep Floyding · Even Bigger Collection of Great Dance Songs

Nick Mason azzal viccelődött az Another Brick in the Wall (part 2 ) tengerentúli hatalmas sikere után, hogy az amerikai kiadójuk azt fogja hinni, a Pink Floyd valójában egy tánczenekar. Ennek az abszurd viccnek lett többek között eredménye az 1981 végén kiadott „A Collection of Great Dance Songs” című válogatáslemez…
Nos, a múltkori kis kirándulás Montrealba igencsak megmozgatott benneteket, köszönhetően a parádés setlistnek, mely nem spórolt a tempóval és a különleges zenei megoldásokkal.

Így született meg az Even Bigger Collection of Great Dance Songs című programunk ötlete, melyben a válogatáslemezhez hasonlóan – picit belenyúlunk a megaslágerekbe.

Mit ígér a Keep Floyding erre az estére? Egy kibővített válogatást a Floyd legnépszerűbb, legtopogósabb, táncolható dallamaiból – felszabadult örömzenét, igazi tavaszi hangulatot!

Ha azt gondoltad, hogy ezeket a dalokat sosem fogod élőben hallani, akkor jó hírünk van, a Keep Floyding két órányi illúziót varázsol elő a Pink Floyd életművéből. Szinte minden albumot érintünk, a meglepetés nem maradhat el.

Találkozzunk ezen a márciusi estén a megállíthatatlan tavasz hangulatában, a megszokott hangminőségben, vadiúj robotlámpákkal és lézerekkel. ?
Keep Floyding with us!

EN // Please to meet Keep Floyding Band’s newest program, called Even Bigger Collection of Great Dance Songs. What does it mean? Dance music in a small club, mind-blowing solos touching Pink Floyd’s biggest hits. Keep Floyding guarantees the true and authentic instruments and effects, splashing lasers and great dance songs! ? Meet us on the 5th of March 2022 – Muzikum!
Keep Floyding with us!

Belépő/Ticket: 4000 HUF (teljes ár)

Jegyek 2022. FEBRUÁR 14-től kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel), illetve FEBRUÁR 11-től a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/keep_floyding_even_bigger_collection_of_great_dance_songs_2022
—————–
FONTOS INFORMÁCIÓ A JEGYVÁSÁRLÁS ELŐTT!

A Kormány 194/2021. (IV.26.) rendelete alapján, AKI JEGYET VÁSÁROL A KONCERTRE, ANNAK ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL KELL RENDELKEZNIE, amelyet a beléptetéskor ellenőrizni fogunk. AKINEK NINCSEN VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYA, AZ SAJNOS NEM TUD RÉSZT VENNI AZ ESEMÉNYEN és nem áll módunkban utólagosan visszafizetni a belépője árát.

KÉRJÜK, A FENT LEÍRTAK TUDATÁBAN VÁSÁROLJÁK MEG JEGYÜKET A KONCERTRE!

Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében valósul meg. A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Kérjük a megértésüket!

—————–
EN // IMPORTANT INFORMATION BEFORE PURCHASING TICKETS!

According to the Government Decree 194/2021. (IV.26.) PRESENTING A VALID IMMUNITY CERTIFICATE AT THE ENTRY IS A MANDATORY CONDITION OF BUYING TICKET AND PARTICIPATE IN ANY CULTURAL EVENTS SUCH AS CONCERT. In cases where the visitor cannot present a valid Immunity Certificate accepted by the Hungarian Government, ENTRY WILL BE REFUSED. In all such cases, PRICE OF THE TICKET WILL NOT BE REIMBURSED.

PLEASE BE NOTED, AND BUY YOUR TICKET ONLY IN CONSIDERATION OF THE ABOVE MENTIONED REGULATIONS.

The events takes place in the concert hall of the Muzikum Club & Bistro.