Event

Jumping Matt & His Combo feat. Pedro Blues & Boogie, and Rock & Roll….
11
Apr
2024

Jumping Matt & His Combo feat. Pedro Blues & Boogie, and Rock & Roll….

  • Location:Budapest
  • Belépő:3500 HUF/4000 HUF
  • Kezdés:20:00 – 22:00

Pribojszki Mátyás és zenekara a Jumping Matt & His Combo frissített felállással, megújult, változatos programmal, valamint vendégükkel Pedro-val a kiváló szaxofonossal kiegészülve lépnek színpadra ezen az estén a Muzikumban!
Pribojszki Mátyás (“Jumping Matt”) – az egyik legismertebb hazai és európai szinten is jegyzett, elismert szájharmonikás, énekes, dalszerző, aki szólóban, valamint különböző formációival, már keresztül-kasul bejárta Európát, napjainkban is az egyik legaktívabban koncertező magyar előadó, aki több mint 30 országban turnézott, koncertezett és itthon is alig akad olyan klub vagy fesztivál, ahol ne lépett volna fel.
Pribojszki Mátyás és zenekara a “JUMPING MATT & HIS COMBO” egyedi zenei stílusa nehezen szorítható szűk műfaji keretek közé, de alapvetően vidám, hangulatos, pozitív, improvizációkkal teli igényes, minőségi élőzene, blues, swing, boogie-woogie, valamint rock and roll elemekkel, mindez finoman megspékelve soul, jazzy és funky érzésekkel.
„Pribojszki Mátyás egyike azon kevés magyar muzsikusoknak, aki igazán jól és egyéni módon szájharmonikázik. Nem csak új színt és megszólalást hozott a hazai blueséletbe, de zenéjével azokat is képes megszólaltatni, akiket amúgy ez a műfaj elvétve kavar fel.” (Jávorszky Béla Szilárd – író, zenei szakújságíró,).

Belépő/Ticket: 3500 HUF (elővételben) | 4000 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2024. FEBRUÁR 14-től kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel), valamint a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/jumping-matt-his-combo-muzikum20240411

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

https://www.facebook.com/watch?v=1773137716511223

Dátum, helyszín:
2024.04.11., csütörtök, 20.00 óra
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu | www.facebook.com/