Event

Elmarad! // Jumping Matt & His Combo/w Horns
07
Nov
2020

Elmarad! // Jumping Matt & His Combo/w Horns

A 2020. november 7-re meghirdetett Jumping Matt & His Combo koncert betegség miatt sajnos elmarad! A jegyek a váltás helyén visszaválthatók. Terveink szerint egy későbbi időpontban a koncert pótlásra kerülhet, az új dátumról majd a weboldalunkon, illetve a facebook oldalunkon adunk ki tájékoztatást. Kérjük a megértéseteket/megértésüket!

Köszönjük! Muzikum Klub

———————————

PRIBOJSZKI MÁTYÁS (aka Jumping Matt) – az egyik legismertebb hazai és európai szinten is jegyzett, elismert szájharmonikás, énekes, dalszerző, aki szólóban, valamint különböző formációival, már keresztül–kasul bejárta Európát több, mint 30 országban turnézott, koncertezett és itthon is alig akad olyan klub vagy fesztivál, ahol ne lépett volna fel.

A JUMPING MATT & HIS COMBO zenekar egyedi zenei stílusa nehezen szorítható szűk műfaji keretek közé, de alapvetően vidám, hangulatos, pozitív ún. „west coast jump”, improvizációkkal teli igényes, minőségi élőzene, blues, swing, boogie-woogie, valamint rock’n’roll elemekkel, mindez finoman megspékelve soul- és funky érzésekkel.

Vendégek: Tettamanti Tamás – trombita, szárnykürt és Magda Zsolt – bariton szaxofon

Belépő/Ticket: 1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2020. OKTÓBER 14-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/muzikum_klub

// A koncertterem elrendezése: RÉSZBEN SZÉKEZETT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Kérjük a megértésüket! //

Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében a jelenleg kiírt járványügyi előírásoknak megfelelően valósul meg. A Kormány 431/2020 (IX.18.) Korm. rendelete alapján a koncertjeink ideje alatt a koncertteremben kötelező a maszk használata (a száj és az orr kötelező eltakarása)! Kérjük együttműködésüket, köszönjük!

Időpont, helyszín:

2020.11.07. (szombat), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.