Event

Jumping Matt & His Combo · Bluest, kolbászt, békességet! vol. 3.
07
Dec
2019

Jumping Matt & His Combo · Bluest, kolbászt, békességet! vol. 3.

Az idei évet is egy KOLBÁSZKÓSTOLÓVAL EGYBEKÖTÖTT klubkoncerttel zárja a Jumping Matt and his Combo! Ahogy tavaly, idén is a kóstolóról maga Pribojszki Mátyás személyesen gondoskodik, aki saját készítésű eredeti békéscsabai házikolbászait prezentálja a kedves blues-zenét szerető közönségnek.

További extraként meglepetésvendégek jelenlétére is számíthat a nagyérdemű. Vétek lenne kihagyni: bluest, kolbászt, békességet!

EN // JUMPING MATT & HIS COMBO presents as an extra for this concert, you can taste Mátyás’ famous sausage from his hometown Békéscsaba.

Belépő/Ticket: 2500 HUF (teljes ár)

Aki jegyet vásárol a koncertre, azt egy adag kolbászkóstolóval szeretnénk megvendégelni Pribojszki Mátyás és a Muzikum jóvoltából.

Jegyek OKTÓBER 31-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/Jumping-Matt-His-Combo_20191207_muzikum

// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

Időpont, helyszín:

2019. 12.07. (szombat), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.facebook.com/jumpingmattcombo