Event

Juhász–Premecz–Jeszenszky Organ Trio feat. Vörös Nikolett
14
Mar
2019

Juhász–Premecz–Jeszenszky Organ Trio feat. Vörös Nikolett

  • Belépő:1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (teljes ár)
  • Kezdés:20:30

A Juhász, Premecz, Jeszenszky Organ Trio koncertje igazi csemegének ígérkezik azoknak, akik a Hammond orgona és a jazzgitár összefonódásának történetét ismerik, szeretik. JUHÁSZ GÁBOR és PREMECZ MÁTYÁS szerzeményei mellett néhány örökzöld feldolgozás is elhangzik, a csapatot JESZENSZKY GYÖRGY, a kiváló jazzdobos és dobos nemzedékek mestere egészíti ki.

Vendég: VÖRÖS NIKOLETT

Organ jazz has a great tradition spanning from the the late forties till present. This evergoing tradition has their fans in Budapest, too. Hungarian jazz guitar master Juhász Gábor and organist Premecz Mátyás will be accompanied by the great jazz drummer Jeszenszky György. They will be playing their own compositions and a few standards as well.

Belépő/Price: 1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (teljes ár)

Jegyek FEBRUÁR 11-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/Juhasz%E2%80%93Premecz%E2%80%93Jeszenszky-Organ-Trio_20190314_muzikum

// A koncertterem elrendezése: ÜLŐKONCERT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Kérjük a megértésüket! //

Helyszín:
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu