Event

Josh Smith /USA/
09
Nov
2017

Josh Smith /USA/

  • Belépő:Early bird: 2500 HUF // Elővételben: 2900 HUF // A koncert napján: 3500 HUF
  • Kezdés:20:30

A kiváló amerikai blues gitáros először látogat Magyarországra, így a műfaj és a hangszer hazai szerelmeseinek erősen ajánlott élni a lehetőséggel.

Jegyek augusztus elsejétől a TIXA online rendszerében ➤➤➤ www.tixa.hu/lots-music

➤ 2500 Ft – Kedvezményes elővétel AUGUSZTUS 31-ig
➤➤ 2900 Ft – Elővétel, november 8-ig
➤➤➤ 3500 Ft – A koncert napján

Az amerikai Josh Smith 14 éves kora óta készít szólólemezeket és járja hazája blues fesztiváljait, klubjait, így mára már igen megbecsült gitárosként tartják számon – Joe Bonamassa pedig egyenesen hazája legjobbjai között említette nemrég, egy közös fellépésük alkalmával. Játéka letisztult és pontos, a gyorsaság helyett mégis inkább a hangzás és a dallamközpontúság fontosságát emeli ki. 2010 óta a német CrossCut Records jelenteti meg Josh lemezeit, ennek köszönhetően néhány évente Európában is van lehetőség elcsípni a remek gitárost, amikor komoly session munkái mellett végre saját zenekarával is tud időt szakítani koncertezésre.

Legutóbbi lemeze 2015 tavaszán jelent meg ’Over Your Head’ címmel, olyan zenészek vendégszereplésével, mint Kirk Fletcher, Charlie Musselwhite és a már említett Joe Bonamassa. Hazánkban most először lép fel triójával, így a műfaj követőinek, illetve a blues-rock gitározás kedvelőinek mindenképp érdekes (és élvezetes) lehet Josh Smith novemberi koncertje.

www.joshsmithguitar.com
www.facebook.com/josh.smith.7315720

kontakt ➤ info@lots-music.com
facebook ➤ https://www.facebook.com/LotsMusicConcerts