Event

Johnny Be John debütáló koncert ft. Szigeti Ferenc & Lévai Hangyássy László | Vendégzenekar: VENICE QUEEN (Red Hot Chili Peppers Tribute)
03
Mar
2023

Johnny Be John debütáló koncert ft. Szigeti Ferenc & Lévai Hangyássy László | Vendégzenekar: VENICE QUEEN (Red Hot Chili Peppers Tribute)

Szívből jövő rock’n’roll csapatnak a város szívében a helye! A Johnny Be John tagjai már ismertebb zenészek, de a banda csak tavaly alakult meg. Az AC/DC stílusát képviselő dirty boogie együttes a Muzikumban adja első önálló koncertjét!

Vendégek: SZIGETI FERENC (Karthago), LÉVAI HANGYÁSSY LÁSZLÓ (Sing-Sing, Zorall)

Vendégzenekar: VENICE QUEEN (Red Hot Chili Peppers Tribute)

EN // Dirty boogie, rock’n’roll and AC/DC feeling from a Hungarian rock band: Johnny Be John!

Belépő/Ticket: 3000 HUF (elővételben) | 3500 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2023. FEBRUÁR 4-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

// Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében valósul meg. A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

Dátum, helyszín:
2023.03.03. (péntek), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.