Event

Jerry Lee’s R&R Service – Eltelt tizenöt év, de tizet simán letagadunk…
22
Oct
2020

Jerry Lee’s R&R Service – Eltelt tizenöt év, de tizet simán letagadunk…

2005 októberében alakult meg a Jerry Lee’s Rock&Roll Service, az autentikus, 50-es évekbeli rock&roll egyik hazai népszerűsítője, valamint elsősorban a zongoragyilkos JERRY LEE LEWIS zenéjének és színpadi örökségének magyar tolmácsa. Ezen az estén a csapat a szokott módon szilaj, zongoraalapú zenét játszik, garantálva a táncolni és szórakozni vágyók jókedvét – ahogy teszi ezt immár 15 éve mindig. A rock&roll közismert konzerváló erejének köszönhetően az energiájuk a régi, akár 10 évet le is tagadhatnának…

EN // Jerry Lee’s Rock&Roll Service, the most prominent Hungarian interpreter of Jerry Lee Lewis’s piano-based music celebrates its 15th anniversary presenting its fiery 50’s rock&roll show with lots of fun and dance all night long.

Belépő: 1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2020. SZEPTEMBER 17-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.
Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/muzikum_klub

// A koncertterem elrendezése: RÉSZBEN SZÉKEZETT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Kérjük a megértésüket! //

Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében a jelenleg kiírt járványügyi előírásoknak megfelelően valósul meg.

Időpont, helyszín:

2020.10.22. (csütörtök), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.