Event

Jazztelen újra a Muzikumban!
18
Jun
2021

Jazztelen újra a Muzikumban!

A JAZZTELEN power trió már a 2. nagylemezénél és a 7. videóklipjénél tart. Koncertjein a 95.8 Rock Fm által is játszott saját slágereit játssza, fergeteges dobolással, gitár és szájharmonikaszólókkal kiegészítve!

EN // The JAZZTELEN power trio is already on major record 2 and video clip 7. In their concerts they play their own hits, also played by 95.8 Rock Fm, with terrific drumming, complete with guitar and harmonica solos!

Belépő/Ticket: 2000 HUF (elővételben) | 2500 HUF (a koncert napján)
—————–
FONTOS INFORMÁCIÓ A JEGYVÁSÁRLÁS ELŐTT!

A Kormány 194/2021. (IV.26.) rendelete alapján, AKI JEGYET VÁSÁROL A KONCERTRE, ANNAK ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL KELL RENDELKEZNIE, amelyet a beléptetéskor ellenőrizni fogunk. AKINEK NINCSEN VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYA, AZ SAJNOS NEM TUD RÉSZT VENNI AZ ESEMÉNYEN és nem áll módunkban utólagosan visszafizetni a belépője árát.

KÉRJÜK, A FENT LEÍRTAK TUDATÁBAN VÁSÁROLJÁK MEG JEGYÜKET A KONCERTRE!

Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében valósul meg. A koncertterem elrendezése: RÉSZBEN SZÉKEZETT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Kérjük a megértésüket!
Kérjük együttműködésüket, köszönjük!
—————–
EN // IMPORTANT INFORMATION BEFORE PURCHASING TICKETS!

According to the Government Decree 194/2021. (IV.26.) PRESENTING A VALID IMMUNITY CERTIFICATE AT THE ENTRY IS A MANDATORY CONDITION OF BUYING TICKET AND PARTICIPATE IN ANY CULTURAL EVENTS SUCH AS CONCERT. In cases where the visitor cannot present a valid Immunity Certificate accepted by the Hungarian Government, ENTRY WILL BE REFUSED. In all such cases, PRICE OF
THE TICKET WILL NOT BE REIMBURSED.

PLEASE BE NOTED, AND BUY YOUR TICKET ONLY IN CONSIDERATION OF THE ABOVE MENTIONED REGULATIONS.

The events take place in the concert hall of the Muzikum Club & Bistro.
Thank you for your cooperation!

Jegyek 2021. MÁJUS 28-TÓL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében.

Online jegyvásárlás: https://tixa.hu/muzikum_klub
Időpont, helyszín:
2021.06.18. (péntek), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.