Event

Jazztelen · Vendég: Tátrai Tibor
02
Apr
2022

Jazztelen · Vendég: Tátrai Tibor

A Jazztelen 2014 óta végzi a dolgát – egyre nagyobb sikerrel! Elmondásuk szerint aztért jöttek a földre, hogy magyar nyelven, blues-rockos dallamvilággal írjanak maradandó és egyben rádióbarát slágereket! Erről tanúskodik két nagylemezük (most készül a harmadik), hét videoklipjük, és a koncertjeiket jellemző hangulat, ahol sosem búslakodnak!

Ezen a koncerten biztosan felcsendül majd a ’Piros Bluesgitár’ című daluk – merthogy a vendégük újfent nem más lesz, mint Tátrai Tibor!

Az esemény az NKA – Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiumának támogatásával valósul meg.

EN // Jazztelen came to earth to write lasting, radio-friendly hits in Hungarian, with the world of blues rock melodies! This is evidenced by their 2 albums (the third is now being made) and 7 video clips.

Belépő/Ticket: 2000 HUF (elővételben) | 2500 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2022. MÁRCIUS 10-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és online a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

Dátum, helyszín:
2022.04.02. (szombat), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.