Event

IATP Acoustic Duo · Budai Pop
03
Dec
2021

IATP Acoustic Duo · Budai Pop

Az Ivan & The Parazol első magyar nyelvű lemezének, a Budai Popnak a dalai teljesen akusztikus formában születtek. A zenekar dalszerző párosa, Balla Máté és Vitáris Iván ilyen formában fogja megmutatni az új dalokat, az album elejétől a végéig. Rendhagyó akusztikus duó felállás december 3-án este a Muzikum színpadán!

Belépő/Ticket: 3000 HUF (elővételben) | 3500 HUF (a koncert napján)

—————–
FONTOS INFORMÁCIÓ A JEGYVÁSÁRLÁS ELŐTT!

A Kormány 194/2021. (IV.26.) rendelete alapján, AKI JEGYET VÁSÁROL A KONCERTRE, ANNAK ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL KELL RENDELKEZNIE, amelyet a beléptetéskor ellenőrizni fogunk. AKINEK NINCSEN VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYA, AZ SAJNOS NEM TUD RÉSZT VENNI AZ ESEMÉNYEN és nem áll módunkban utólagosan visszafizetni a belépője árát.

KÉRJÜK, A FENT LEÍRTAK TUDATÁBAN VÁSÁROLJÁK MEG JEGYÜKET A KONCERTRE!

Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében valósul meg. A koncertterem elrendezése: RÉSZBEN SZÉKEZETT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik.
—————–
EN // IMPORTANT INFORMATION BEFORE PURCHASING TICKETS!

According to the Government Decree 194/2021. (IV.26.) PRESENTING A VALID IMMUNITY CERTIFICATE AT THE ENTRY IS A MANDATORY CONDITION OF BUYING TICKET AND PARTICIPATE IN ANY CULTURAL EVENTS SUCH AS CONCERT. In cases where the visitor cannot present a valid Immunity Certificate accepted by the Hungarian Government, ENTRY WILL BE REFUSED. In all such cases, PRICE OF THE TICKET WILL NOT BE REIMBURSED.

PLEASE BE NOTED, AND BUY YOUR TICKET ONLY IN CONSIDERATION OF THE ABOVE MENTIONED REGULATIONS.

The event takes place in the concert hall of the Muzikum Club & Bistro. Thank you for your cooperation!

Jegyek – korlátozott számban – 2021. NOVEMBER 9. 15.00-TÓL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub

Időpont, helyszín:
2021.12.03. (péntek), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.