Event

IAN SIEGAL Band (GB–HUN) a Muzikumban
04
Dec
2013

IAN SIEGAL Band (GB–HUN) a Muzikumban

  • Belépő:Elővételben: 2500 Ft; Helyszínen: 3000 Ft
  • Kezdés:21:00

Egy igazi fenegyerek látogat el a Blues Session-koncertsorozat részeként a Muzikumba. Ő nem más, mint IAN SIEGAL, akit a legkarizmatikusabb fehér soul-blues énekesként tartank számon.

Iszonyat energia, a dalok végtelen tárháza, elképesztő tempó és mindehhez nagy-nagy tisztelet a műfajt megteremtő elődök irányába. Ez olyan keverék, ami teljes joggal emeli a blues, a soul vagy akár a country meghatározó előadóival egy szintre.

Szarkasztikus humorának köszönhetően a koncertjein azok is remekül szórakoznak, akiket alapból hidegen hagynak a fenti műfajok.

Ezen az estén a jól bevált „all star” csapatával lép a Muzikum színpadára. Zenésztársai a legeslegjobbak, akiket ebben a műfajban össze lehet szedni a Kárpát-medencében. Gyenge Lajos dobol és Varga Laca basszusgitározik. Zongorán közreműködik a hazai blues első számú mestere: Nagy Szabolcs.

Belépő: 2500 Ft elővételben, 3000 Ft a koncert napján a helyszínen.

Jegyek kaphatók a Muzikumban, valamint a L’Harmattan Kiadó könyvesboltjaiban (V. ker., Kossuth Lajos u. 14–16. | VIII. ker., Horánszky u. 20.). Telefonos jegyrendelés: +36/20 221-7767.

Helyszín, időpont:

MUZIKUM Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
2013. december 4. (szerda), 21:00

Web: www.iansiegal.com | www.facebook.com/iansiegal