Event

SOLD OUT! /// Ian Siegal Band · Farewell Tour, 2020
22
Feb
2020

SOLD OUT! /// Ian Siegal Band · Farewell Tour, 2020

MINDEN JEGY ELFOGYOTT!!! /// SOLD OUT!

Mindannyiunk kedvenc kalózkapitánya, a sokak által legjobbnak tartott fehér soul–blues énekes, IAN SIEGAL tavaly év végén bejelentette, hogy 2020 után visszavonul a koncertezéstől, így az idei az utolsó év, amikor elcsíphetjük egy turné állomásán Siegal urat!

A közel 30 év, amit aktív muzsikusként a háta mögött tudhat bővelkedett sikerekben és elismerésekben, február 22-én még egyszer visszatér a Muzikum színpadára! Partnerei ezúttal: NAGY SZABOLCS – zongora, HERR ATTILA – basszusgitár és GYENGE LAJOS – dob.

EN // IAN SIEGAL is known as a bluesman, but it’s just one shade in the palette of an artist who slips between continents, eras and expectations. They say you can’t sing the blues until you’ve lived the life, and when Ian Siegal steps up to the mic, you can hear the slings and arrows.

Belépő/Ticket: MINDEN JEGY ELKELT!

Jegyek JANUÁR 10-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: MINDEN JEGY ELKELT!

// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

Időpont, helyszín:

2020.02.22. (szombat), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.