Event

Hungarian Blues & Roots-est vol. 1.
27
Jan
2022

Hungarian Blues & Roots-est vol. 1.

  • Belépő:2000 HUF | 2500 HUF | 3000 HUF
  • Kezdés:20:30 – 22:30

Ha szereted a bluest és rokonműfajait, valamint szeretnéd elősegíteni a hazai szcéna fejlődését, a műfaj népszerűbbé tételét, akkor gyere el erre az első klubestre január 27-re, és ismerd meg a Hungarian Blues & Roots Association/Magyar Blues & Roots Egyesület céljait, terveit. Ha tetszik a kezdeményezés csatlakozz hozzánk!

Közreműködik a JACK HOLLER formáció, utána „open blues stage”-et hirdetünk az egyesület tagjaival, valamint a BLUESTONE zenekarral és akinek van kedve még muzsikálni a helyszínen (hangszert hozz magaddal)!

Az estre a belépés Hungarian Blues & Roots Association jelenlegi tagjai számára díjtalan!

Belépő/Ticket: 2000 HUF (elővételben) | 2500 HUF (a koncert napján) | 3000 HUF (támogatói jegy, mellyel az egyesület működését támogatod)

Jegyek 2022. JANUÁR 12-től kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

—————–
FONTOS INFORMÁCIÓ A JEGYVÁSÁRLÁS ELŐTT!

A Kormány 194/2021. (IV.26.) rendelete alapján, AKI JEGYET VÁSÁROL A KONCERTRE, ANNAK ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL KELL RENDELKEZNIE, amelyet a beléptetéskor ellenőrizni fogunk. AKINEK NINCSEN VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYA, AZ SAJNOS NEM TUD RÉSZT VENNI AZ ESEMÉNYEN és nem áll módunkban utólagosan visszafizetni a belépője árát.

KÉRJÜK, A FENT LEÍRTAK TUDATÁBAN VÁSÁROLJÁK MEG JEGYÜKET A KONCERTRE!

Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében valósul meg. A koncertterem elrendezése: RÉSZBEN SZÉKEZETT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik.

—————–
EN // IMPORTANT INFORMATION BEFORE PURCHASING TICKETS!

According to the Government Decree 194/2021. (IV.26.) PRESENTING A VALID IMMUNITY CERTIFICATE AT THE ENTRY IS A MANDATORY CONDITION OF BUYING TICKET AND PARTICIPATE IN ANY CULTURAL EVENTS SUCH AS CONCERT. In cases where the visitor cannot present a valid Immunity Certificate accepted by the Hungarian Government, ENTRY WILL BE REFUSED. In all such cases, PRICE OF THE TICKET WILL NOT BE REIMBURSED.

PLEASE BE NOTED, AND BUY YOUR TICKET ONLY IN CONSIDERATION OF THE ABOVE MENTIONED REGULATIONS.

The event takes place in the concert hall of the Muzikum Club & Bistro. Thank you for your cooperation!

Időpont, helyszín:
2022.01.27. (csütörtök), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.