Event

HOBO klubest a Muzikumban!
06
Oct
2019

HOBO klubest a Muzikumban!

Pár év és jónéhány kudarc után ismét megpróbálok összehozni egy klubot, ezúttal a Muzikumban. Idén csak kétszer, aztán majd meglátjuk a folytatást. Ezúttal új társakkal, a Hé, magyar Joe! duplalemez alkotóival vágunk bele a kísérletbe. Senki ne várja, hogy olyan legyen, mint régen az FMH-ban, vagy a Lágymányosiban volt, Ne várják, hogy múltidéző műsorokkal jöjjünk. De rengeteg régi és új dalt játszunk majd, versekkel és kuplékkal kiegészítve. Elöbb-utóbb vendégművészek is jönnek és persze régi társaim, vagy színészek, költők.

Nincsenek illúzióim, azokat az időket nem lehet visszahozni és nem is kell. De a klubokban töltött évek voltak a legjobbak és nekem a legfontosabbak. Bevallom, még ma is abból élek és azokra a nyitottlelkű emberekre számítok, aki még mostanában is eljönnek mindenhová, ahová csak tudnak.

A vezérelv ma is az örökkévalóságra ítéltetett szöveg:
,,Most a farkas elővett egy csekkfüzetet,
Sürü puszik között egyre csak fizetett,
Addig-addig vett új ruhát és kalapot,
Míg szegény farkas végül felfalatott.”

Szeretettel várok mindenkit október hatodikán este a Muzikumban.
Tisztelettel Hobo

Belépő/Ticket: 2000 HUF (elővételben) | 2500 HUF (teljes ár)

Jegyek SZEPTEMBER 17-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: http://tixa.hu/muzikum_klub

// A koncertterem elrendezése: RÉSZBEN SZÉKEZETT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Kérjük a megértésüket! //

Időpont, helyszín:

2019. 10.06. (vasárnap), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu | www.facebook.com/hobo.official