Event

Elmarad! Hevesi Krisztina · Kapcsolataink a Covid után
23
Feb
2022

Elmarad! Hevesi Krisztina · Kapcsolataink a Covid után

Az előadás technikai okok miatt elmarad! Jegyek a váltás helyén visszaválthatók. Reményeink szerint egy későbbi időpontban megtarthatjuk az eseményt.

A Muzikum Pódium bemutatja:

A koronavírus járvány jött, és mindannyiunk életét megváltoztatta. Kihatott a munkánkra, anyagi helyzetünkre, baráti és szerelmi kapcsolatainkra, félelmeinkre és az álmainkra is. Mik azok a természetes következmények, amelyeket a saját kapcsolatunk zavarának hiszünk, de valójában a helyzet következményei? Miképp érthetjük meg, kezelhetjük jól és javíthatjuk ki ezeket a repedéseket szeretetkapcsolatainkban, intim viszonyainkban?

Belépő/Ticket: 2800 HUF (teljes ár)

Jegyek 2022. FEBRUÁR 4-től kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub

—————–
FONTOS INFORMÁCIÓ A JEGYVÁSÁRLÁS ELŐTT!

A Kormány 194/2021. (IV.26.) rendelete alapján, AKI JEGYET VÁSÁROL AZ ESEMÉNYRE, ANNAK ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL KELL RENDELKEZNIE, amelyet a beléptetéskor ellenőrizni fogunk. AKINEK NINCSEN VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYA, AZ SAJNOS NEM TUD RÉSZT VENNI AZ ESEMÉNYEN és nem áll módunkban utólagosan visszafizetni a belépője árát.

KÉRJÜK, A FENT LEÍRTAK TUDATÁBAN VÁSÁROLJÁK MEG JEGYÜKET!

Az előadás a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében valósul meg. A terem elrendezése: SZÉKEZETT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik.

Időpont, helyszín:
2022.02.23. (szerda), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.