Event

no image
29
Nov
2019

A Hendrix Project bemutatja: Hendrix 77 ft. Tátrai Tibor, Tóth János Rudolf

A Hendrix Project – LAMM DÁVID – gitár/ének, TOMOR BARNABÁS – basszusgitár, MOLNÁR DÁNIEL – dobok –, 2013-ban kezdett el Hendrix-műsort játszani, de együttműködésük már 2 évvel korábban kezdődött. Mindhármuk számára meghatározó hatás JIMI HENDRIX változatos zenei világa, így hát igen hamar kiderült a közös nevező.

Ezen az estén JIMI HENDRIX 77. születésnapját ünneplik, immár negyedik éve rendezik meg a számukra nagyon fontos eseményt, melyre ismert és elismert zenészeket hívnak maguk mellé a színpadra.

Vendégek: TÁTRAI TIBOR – gitár, TÓTH JÁNOS RUDOLF – gitár, ének

EN // Hendrix Project interprets Jimi Hendrix’ music in a very different and not regular way. This evening is a tribute to Hendrix’ 77. birthday with well-known guest musicians on stage.

Belépő/Ticket: 1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (teljes ár)

Jegyek OKTÓBER 9-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: http://tixa.hu/muzikum_klub

// A koncertterem elrendezése: RÉSZBEN SZÉKEZETT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Kérjük a megértésüket! //

Időpont, helyszín:

2019. 11.29. (péntek), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.facebook.com/hendrixprojecthun