Event

A Hendrix Project bemutatja: Hendrix 74
25
Nov
2016

A Hendrix Project bemutatja: Hendrix 74

  • Belépő:1300 HUF (elővételben) | 1800 HUF (a koncert napján)
  • Kezdés:20:30

A RECORDER bemutatja:

A HENDRIX PROJECT – LAMM DÁVID – gitár/ének, TOMOR BARNABÁS – basszusgitár, MOLNÁR DÁNIEL – dobok –, 2013-ban kezdett el Hendrix-műsort játszani, de együttműködésük már két évvel korábban kezdődött. Mindhármuk számára meghatározó hatás JIMI HENDRIX változatos zenei világa, így hát igen hamar kiderült a közös nevező. Ezen az estén Jimi Hendrix 74. születésnapját ünneplik, melyre ismert és elismert zenészeket hívtak maguk mellé a színpadra.

Vendégek: KIRÁLY MARTINA – ének, II. SZÁSZ FERENC – gitár, KARDOS DÁNIEL – gitár, RÓNAI ZSOLT – gitár

A koncert a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) támogatásával valósult meg.

The HENDRIX PROJECT interprets Jimi Hendrix’ music in a very different and not regular way. This evening is a tribute to Hendrix’ 74. birthday with well-known guest musicians on stage.

Belépő/Price: 1300 HUF (elővételben) | 1800 HUF (a koncert napján)

Jegyek OKTÓBER 17-TŐL kaphatók a helyszínen a Muzikumban (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel).

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás 10.18-tól: http://tixa.hu/muzikum_klub

Helyszín:
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu | www.facebook.com/hendrixprojecthun | www.barnabastomor.com | www.facebook.com/Recorder.hu

További infók:
LAMM DÁVID zenei tanulmányait 1993-ban kezdte. Később a Kőbányai Zenei Stúdióban Babos Gyula növendékeként folytatta. 1999-ben felvételt nyert a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-tanszékére, ahol 2004-ben diplomázott. Főiskolai évei alatt rendszeres szereplője volt a hazai zenei életnek. Később a következő zenekarokkal játszott: Csanyi-Lattmann Quartet, Szalóki Ági, Balázs Elemér Group, Palya Bea, Dés László Septet. Saját zenekara a Delalamm. 2012 óta a felsőörsi Snétberger Zenei Tehetségközpont tanára.

TOMOR BARNABÁS 1993-ban rövid ideig az Erkel Gyula Állami Zeneiskola jazz-basszusgitár szakára járt Glaser Péterhez, és még ebben az évben szerezte meg első zenekari tapasztalatait az első meghatározó zenekarában. 1995-től kisebb-nagyobb szünetekkel játszik zenekarokban, ebben az időben a figyelme még jobban a jazz felé fordult. 2000-től négy évig járt a Pomázi Állami Zeneiskola jazz-basszusgitár szakára Frey Györgyhöz. 2008-ban alapítja meg saját zenekarát a Bass Loco-t és azóta állandó szereplője a budapesti underground jazz életnek.
Dalok.hu: http://bit.ly/2cyGFTG (Bass Loco Live)
Dalok.hu: http://bit.ly/2clAWB9 (Barnabás Tomor Live at A38)
Google Play: http://bit.ly/2d8T4jf (Bass Loco Live)
Google Play: http://bit.ly/2cSZXpo (Barnabás Tomor Live at A38)

HOME

MOLNÁR DÁNIEL 15 évesen kezdte a dobolást autodidakta módon, melyhez néhány év klasszikus és jazz-dob tanulmány után időközben visszatért. Számos neves hazai és külföldi zenésszel dolgozott már együtt. Jelenleg a HP, a Bass Loco, a Kardos-Tomor-Molnár Trió, a Pusztaszó zenekar és a Pribojszki Mátyás Band tagja, mellyel rendszeres fellépői hazai és külföldi fesztiváloknak.
NKA_logo_2012_RGB_kicsi