Event

Heep Freedom – Uriah Heep songs from the Byron-Lawton-Goalby eras
04
Apr
2024

Heep Freedom – Uriah Heep songs from the Byron-Lawton-Goalby eras

  • Location:Budapest
  • Belépő:3500 HUF/4000 HUF
  • Kezdés:20:00

Heep Freedom – Uriah Heep songs from the Byron-Lawton-Goalby eras
Együttesünk a klasszikus hard rockot játszó, brit rock legenda Uriah Heep zenekar szerzeményeit állítja színpadra eredeti hangszerelésben. Küldetésünk, hogy a 70-es évek legendás csapatának szerzeményeit minél többen megismerhessék, illetve hogy a klasszikus nótákat kedvelő Uriah Heep rajongók a koncerteken eredeti hangszerelésben, izgalmas előadásban hallhassák újra a régi dalokat.
Az eseményről:
Ez alkalommal a közelebbi múltba is visszautazunk az időben. A klasszikus Heep időszakon továbblépve olyan dalokat is műsorra tűzünk, amiket a Byron korszakot követő két kiváló Heep énekes John Lawton és Peter Goalby nevei fémjeleztek. De természetesen a legkedveltebb Heep slágerek sem maradnak ki a közel 100 perces műsorunkból, ami két felvonásban kerül megrendezésre, 20:30-as kezdéssel. Nagy szeretettel várunk minden Heep és rockzene rajongót!
In English:
Heep Freedom performs the songs of the classic British hard rock band Uriah Heep in original instrumentation. Our mission is to let more people know the songs of the legendary band. We try our best to stay loyal to the classic Uriah Heep vibe, and to provide a concert experience that could only be seen in the 70s. This evening we’ll be performing songs from the Byron, Lawton and Goalby eras. We look forward to seeing you!
Belépő/Ticket: 3500 HUF (elővételben) | 4000 HUF (a koncert napján)
Jegyek 2024. március 12-től kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel), valamint a a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/heep-freedom-muzikum-20240404
Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.
// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //