Event

Heep Freedom Születésnap, sztárvendég: Török Ádám
09
Feb
2017

Heep Freedom Születésnap, sztárvendég: Török Ádám

  • Belépő:1000 HUF (elővételben) | 1500 HUF (a koncert napján)
  • Kezdés:20:30

HEEP FREEDOM – URIAH HEEP TRIBUTE BAND 4. SZÜLETÉSNAPI KONCERT /// HEEP FREEDOM 4TH BIRTHDAY PARTY

SZTÁRVENDÉG: Ádám Török (Mini) – fuvola, ének
KÜLÖNLEGES VENDÉGEK: Livia Bagoczky – ének, Gergely Mészáros (Rovers, ex-QUP) – gitár

A rövid idő alatt a hazai tribute élvonalba került Heep Freedom zenekar negyedik születésnapját ünnepli, a Muzikum színpadán pedig harmadik alkalommal teszi ugyanezt. Volt már koncept buli, ahol megszólalt egy teljes lemez, máskor „best of” program került elő, most viszont különleges vendégekkel szeretnék még izgalmasabbá tenni a produkciót. Ezért hívták meg sztárvendégnek TÖRÖK ÁDÁMOT (MINI), a magyar blues-rock vonal legendás alakját, hogy jellegzetes fuvolajétákával meg legyen az a bizonyos plusz. Első alkalommal szerepel vendégénekes HF koncerten BAGOCZKY LÍVIA személyében, MÉSZÁROS GERGELY pedig legutóbb is bizonyította, hogy érzi a klasszikus rock gitározást.

A születésnapi műsorból ezúttal sem maradhatnak ki a jól ismert slágerek, de természetesen jönnek a ritkaságok, és különlegességek. Minden Uriah Heep és klasszikus rock fanatikust szeretettel várunk!

Belépő: 1000 HUF (elővételben) | 1500 HUF (a koncert napján)

Jegyek JANUÁR 9-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás: http://tixa.hu/muzikum_klub

Helyszín:
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu | http://heep-freedom.com/