Event

Heep Freedom 10th Birthday · Uriah Heep Best of ‘70s
10
Feb
2023

Heep Freedom 10th Birthday · Uriah Heep Best of ‘70s

A klasszikus hard-rockot játszó Heep Freedom a brit rock legenda Uriah Heep zenekar szerzeményeit állítja színpadra eredeti hangszerelésben. Küldetésük, hogy a ’70-es évek legendás csapatának szerzeményeit minél többen megismerhessék, illetve, hogy a klasszikus nótákat kedvelő Uriah Heep-rajongók a koncerteken eredeti hangszerelésben, izgalmas előadásban hallhassák újra a régi dalokat.

A 10. születésnapját ünneplő zenekar a 70-es évek Byron és Lawton korszakát idézi fel, Sipeki „Pipi” Zoltán (Lead Zeppelin, Zorán) és Scholtz Attila „Atka” (Dinamit, Cry Free, Nick Simper & Nasty Habits) vendégzenészek társaságában.

EN // Heep Freedom (founded and located in Budapest, Hungary) performs the songs of the classic British hard rock band Uriah Heep in original instrumentation.
Belépő/Ticket: 3000 HUF (elővételben) | 3500 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2023. JANUÁR 11-től kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel), valamint a TIXA jegyrendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

Dátum, helyszín:
2023.02.10. (péntek), 19.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.