Event

Elmarad! / Grunting Pigs · Having a Party lemezbemutató+Új dal klippremier!
16
Apr
2020

Elmarad! / Grunting Pigs · Having a Party lemezbemutató+Új dal klippremier!

A GRUNTING PIGS akusztikus blues duó legújabb HAVING A PARTY című lemezén kizárólag angol nyelvű klasszikus és kevésbé ismert blues darabok, valamint saját szerzemények szerepelnek. Egyedi hangulatban idézik meg a blues, a soul nagyjainak – JIMMY REED, SAM COOKE, SMILEY LEWIS, ARTHUR CRUDUP, WASHBOARD SAM – kiváló darabjait. A formáció missziója az élőzene, elsősorban a blues életben tartása, népszerűsítése, mindezt vidám, pozitív hangulatban.

Az új album abszolút party hangulatú számokat tartalmaz, visszarepíti a hallgatókat az 50’-es, 60’-as évek zenei világába és remélhetőleg azok számára is szórakoztató lesz, akik eddig a blues műfajt kevésbé ismerték. „Having a party”, vagyis „Bulizzunk”!

Vendég: a JUMPING MATT & HIS COMBO ritmusszekciója (CSIZMADIA LÁSZLÓ – akusztikus basszusgitár, MOLNÁR DÁNIEL – cajon)

Belépő/Ticket: 2000 HUF (elővételben) | 2500 HUF (teljes ár)

Jegyek MÁRCIUS 3-TÓL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/muzikum_klub

// A koncertterem elrendezése: ÜLŐKONCERT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Kérjük a megértésüket! //

Időpont, helyszín:

2020.04.16. (csütörtök), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.