Event

Gerdesits 50 – Zenél a Quimby, a Lead Zeppelin és a Marlboro Man
11
May
2019

Gerdesits 50 – Zenél a Quimby, a Lead Zeppelin és a Marlboro Man

  • Belépő:2000 HUF (elővételben) | 2500 HUF (teljes ár)
  • Kezdés:20:30

GERDESITS „FASZI” FERENC, a nemzet metronómja, a QUIMBY, a LEAD ZEPPELIN, A KUTYA VACSORÁJA és természetesen a MARLBORO MAN zenekarok tagja az idén 50 éves!

Ez alkalomból kedvenc dalait fogja előadni parádés zenészcsapat segítségével – KISS TIBOR, VARGA LIVIUS, MIKULI FERENC, BALANYI SZILÁRD, KÁRPÁTI DÓDI (QUIMBY), SIPEKI ZOLTÁN, KÖRMENDI ROLAND, VÖRÖS GÁBOR (LEAD ZEPPELIN), SELMECI BASSTARD PÉTER, MAYER GIDA, VASTAG GÁBOR, SOMOS ANDRÁS, KAMINSZKI SZERGEJ (MARLBORO MAN), valamint két fia, GERDESITS PÁL és MÁTÉ.

A koncerten olyan előadók dalai is felcsendülnek majd – CAMEL, HAWKWIND, ROY HARPER, NEIL YOUNG, BIJELO DUGME, JETHRO TULL, LED ZEPPELIN, MONSTER MAGNET – amelyek nagy részét hazai színpadon még nem hallhatta a közönség, tehát mindenképp rocktörténeti eseményről van szó.

Gerdesits Ferenc Faszi, drummer of Quimby and many other bands will perform a 50-year birthday concert with his friends playing songs from famous progressive rock performers.

Belépő/Price: 2000 HUF (elővételben) | 2500 HUF (teljes ár)

Jegyek ÁPRILIS 1-JÉTŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás: https://tixa.hu/Gerdesits-50-Quimby-Lead-Zeppelin-Marlboro-Man_20190511_muzikum

// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

Helyszín:
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.facebook.com/Quimby.hu | www.facebook.com/leadzeppelinhungary | www.facebook.com/Marlboromanzenekar