Event

<!--:hu--> FOLKSZ ZENEKAR & FORGÓ EGYÜTTES<!--:-->
07
Jan
2016

FOLKSZ ZENEKAR & FORGÓ EGYÜTTES

  • Belépő:Belépőjegy: 1000 HUF
  • Kezdés:21:00

A FOLKSZ zenekar sikeresen ötvözi a mai modern fúziós zenét a népzenével, a különféle stílusok egy sajátos hangzásban alkotnak egységet, így a magyar népzene, a jazz, a blues és a rock elemei is jellemzők zenéjükre. A kompozíciók szerzője és a zenekar alapítója VÁRNAI DÁNIEL gitáros.

A zenekar többi tagja: TÍMÁS SÁRA – ének (Sebő együttes), KERÉNYI RÓBERT – népi fúvós hangszerek (Szigony, Tatros), EGED MÁRTON – basszusgitár (Transform Quintet), VARJÚ ATTILA – dob (Ghymes).

A Folksz vendége ezúttal a FORGÓ EGYÜTTES, akik a magyar és más népek népzenéjét formálják saját hangunkra. A két formáció külön-külön ad koncertet, de együtt is zenélnek majd.

FOLKSZ is a band playing a blend of modern fusion and folk music, their unique sound integrates elements of hungarian folk music, jazz, blues and rock.

Belépő/Price: 1000 HUF

Jegyek DECEMBER 15-TŐL kaphatók a Muzikumban hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel. Továbbá a L’Harmattan Kiadó könyvesboltjaiban (V. ker., Kossuth Lajos u. 14–16. | VIII. ker., Horánszky u. 20.). Online jegyvásárlási lehetőség a zenekupon.hu-n.

Helyszín:
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu | www.facebook.com/folksz