Event

FELKAI JAM • WASTAPS
21
Mar
2014

FELKAI JAM • WASTAPS

  • Belépő:Elővételben: 900 Ft; Helyszínen: 1300 Ft
  • Kezdés:20:00

A FELKAI JAM formációt – korábbi nevén Felkai Blues Brothers – FELKAI MIKLÓS gitáros (Apostol, Color, Lux együttes egykori tagja) és KALMUS JÓZSEF (M7, Nino) énekes hívta életre 20 évvel ezelőtt.
A zenekar két megjelent nagylemezzel rendelkezik, műsorukon Felkai szerzeményei mellett Hendrix, Cream, Gary Moore és Eric Clapton számok szerepelnek sajátos és egyedi feldolgozásban.

A WASTAPS, a 70-es, 80-as évek sikeres funk rock bandája több mint húsz év szünet után 2011-ben újra összeállt. Még abban az évben Bolond világ címen megjelent 12 számos albumuk, majd 2013-ban Körforgás címmel egy maxi CD-t adtak ki. A harmadik lemez megjelenése 2014 májusára várható.
A WASTAPS 2012 januárja óta hallható újra élőben, koncertjeiken részben a két lemez zenei anyagát, részben legendás funky és soul nóták feldolgozásait játsszák nagy sikerrel.
A zenekar régi-új frontembere Szép Károly énekes-szaxofonos, aki közel két évtizedig élt Németországban, ahol Charly Nice néven számos lemeze jelent meg és különböző formációkkal a fél világot körbeturnézta. Gitáron Keres Tibor, billentyűkön Brindzik József, basszusgitáron Nagy István, dobokon Szendrey István játszik.
A Wastaps idén is koncerttel ünnepli Charly Nice születésnapját, ezúttal a Muzikum színpadán, olyan sztárvendégek társaságában, mint Sipos Péter (Irigy Hónaljmirigy, TRIÁSZ) Zeffer András (Mobilmánia, Rock Band) és a kitűnő szájharmonikás Horváth Misi. A koncerten a készülő új lemez dalai is elhangzanak.

20 órától FELKAI JAM-koncert, 22 órától WASTAPS.

Belépő: 900 Ft elővételben | 1300 Ft a koncert napján a helyszínen

Jegyek kaphatók a helyszínen a Muzikumban (hétköznapokon 14 órától zárásig, szombaton 17 órától zárásig). Jegyvásárlás kizárólag készpénzzel. Info: +36/1 338-3166

Helyszín, időpont:
MUZIKUM Klub & Bisztró | Koncertterem
1088 Budapest, Múzeum u. 7.

 

wastaps