Event

no image
15
Nov
2018

Fekete Jenő–Horváth Misi Duó & Dirty Deep Band (FR)

  • Belépő:1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (teljes ár)
  • Kezdés:20:30

FEKETE JENŐ és HORVÁTH MISI blues produkciója igazi zenei csemege, 16 éve zenélnek együtt. Koncertjeiket változatosság és jó hangulat jellemzi.

A DIRTY DEEP BAND (Franciaország) folk- és rock által inspirált modern juke-joint blues zenét játszik, 2010 óta hatalmas sikerrel turnézik Európa szerte. A zenekar frontembere Dirty Deep számára ez nem csak zene, hanem egy életmód is. Az énekét és gitárjátékát szájharmonikával is kíséri.

A zenekar tagjai: VICTOR – gitár/szájharmonika/ének, GEO – dobok/vokál/orgona, ADAM – basszusgitár/vokál

Jerky like whiplash, dirty as grease and hot as the desert, « Dirty Deep » will mark you like a red-hot iron Now, as a trio, they’re driving France wild with their modern juke-joint blues, which is faithful to tradition yet grungy; The effect is something between dance and shock-therapy.

Belépő/Price: 1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (teljes ár)

Jegyek OKTÓBER 5-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/Fekete-Jeno%E2%80%93Horvath-Misi-Dirty-Deep-Band_20181115_muzikum

Helyszín:
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu | www.facebook.com/feketejenohorvathmisiduo | www.facebook.com/dirtydeep.official