Event

Fekete Jenő és zenekara · Blues for Albert King
27
Oct
2022

Fekete Jenő és zenekara · Blues for Albert King

Albert King (1923–1992), a Három Királyok egyike, a legendás bluesman halálának 30. évfordulója alkalmából ad koncertet Fekete Jenő és zenekara!

Ezen az estén egyúttal megemlékeznek a nagy blueszenész kortársairól, így Albert Collins-ról, Stevie Ray Vaughanról, Freddie Kingről és nem utolsósorban a ma is élő bluesnagyság, Buddy Guy dalai is felcsendülnek az est folyamán, aki nemrég töltötte be 86. életévét.

Szeretettel várjuk a bluesra éhes közönséget!

Közreműködik: Fekete Jenő (ének–gitár), Petendi Tamás (gitár), Molnár Márk (gitár), Szatai Zsolt (basszusgitár), Neumann Balázs (zongora) és Mezőfi István „Fifi” (dobok)

EN // A Tribute Night to Albert King, Albert Collins, S.R.V. & Buddy Guy

Belépő/Ticket: 3000 HUF (elővételben) | 3500 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2022. SZEPTEMBER 29-től kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

// A koncertterem elrendezése: RÉSZBEN SZÉKEZETT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Kérjük a megértésüket! //

Dátum, helyszín:
2022.10.27. (csütörtök), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.