Event

Fekete Jenő és a Chuck Berry Rock&Rollers · Chuck Berry Birthday
13
Dec
2019

Fekete Jenő és a Chuck Berry Rock&Rollers · Chuck Berry Birthday

Ki ne ismerné a JOHNNY B. GOODE, a YOU NEVER CAN TELL vagy a ROCK & ROLL MUSIC című CHUCK BERRY szerzeményeket – ezek, és még megannyi R’N’R sláger fűződik a nevéhez.

A születésnapi estén Chuck hazai képviselője, a Fekete Jenő és a Chuck Berry Emlékzenekar zenekar fogja tolni a véget nem érő táncoláshoz a zenét. Jenőék, az Öreg 90. születésnapja alkalmából jöttek össze először.

A zenekar tagjai: FEKETE JENŐ – gitár, ének, BACSA GYULA – zongora, VÖRÖS GÁBOR – basszusgitár, JÓKAY ÁRPÁD – gitár, ének, BODA GÁBOR „ZIVATAR” – gitár, ének, ZSIROS CSABA – dob

EN // An evening dedicated to Chuck Berry music and his legacy, Chuck Berry Rock’n’Rollers on stage, a tribute show to one of the greatest musician of the 20th century, led by a famous Hungarian musician FEKETE JENŐ.

Belépő/Ticket: 1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (teljes ár)

Jegyek NOVEMBER 12-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: http://tixa.hu/muzikum_klub

// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

Időpont, helyszín:

2019. 12.13. (péntek), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.facebook.com/chuckberryemlek