Event

Ezüst Nyár · Barta Tamás zenei öröksége
11
Nov
2021

Ezüst Nyár · Barta Tamás zenei öröksége

Az Ezüst Nyár zenekar Magyarország első szupergruppjának, a Locomotiv GT virtuóz gitárosának, Barta Tamásnak állít emléket, aki az Egyesült Államokban halt meg 1982-ben. A tragikusan rövid életet élt virtuóz zeneszerző–gitáros életműve a Locomotiv GT szupergruppban csúcsosodott ki. E korszakot öleli fel az emlékét ápoló Ezüst Nyár zenekar, amelynek repertoárban a jelzett korszak mindazon produktumai megszólalnak, amelyek segítségével nem csupán a kortárs, de a fiatalabb, mai generációk számára is világosan körvonalazódik Barta Tamás zenei portréja.

A dalok tolmácsolásában elsődleges szempont a dalok zenei hűségének megőrzése, persze a modern kor kihívásainak, elvárásainak megfelelő előadási-, illetve technikai szempontok messzemenő figyelembevételével.

EN // The Silver Summer Band commemorates Hungary’s first supergroup, Locomotive GT virtuoso guitarist Tamás Barta (who died a tragic death in the United States in 1982) with his best songs.

Belépő/Ticket: 1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2021. OKTÓBER 19-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és online a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

—————–
FONTOS INFORMÁCIÓ A JEGYVÁSÁRLÁS ELŐTT!

A Kormány 194/2021. (IV.26.) rendelete alapján, AKI JEGYET VÁSÁROL A KONCERTRE, ANNAK ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL KELL RENDELKEZNIE, amelyet a beléptetéskor ellenőrizni fogunk. AKINEK NINCSEN VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYA, AZ SAJNOS NEM TUD RÉSZT VENNI AZ ESEMÉNYEN és nem áll módunkban utólagosan visszafizetni a belépője árát.

KÉRJÜK, A FENT LEÍRTAK TUDATÁBAN VÁSÁROLJÁK MEG JEGYÜKET A KONCERTRE!

Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében valósul meg. A koncertterem elrendezése: RÉSZBEN SZÉKEZETT.
—————–
EN // IMPORTANT INFORMATION BEFORE PURCHASING TICKETS!

According to the Government Decree 194/2021. (IV.26.) PRESENTING A VALID IMMUNITY CERTIFICATE AT THE ENTRY IS A MANDATORY CONDITION OF BUYING TICKET AND PARTICIPATE IN ANY CULTURAL EVENTS SUCH AS CONCERT. In cases where the visitor cannot present a valid Immunity Certificate accepted by the Hungarian Government, ENTRY WILL BE REFUSED. In all such cases, PRICE OF THE TICKET WILL NOT BE REIMBURSED.

PLEASE BE NOTED, AND BUY YOUR TICKET ONLY IN CONSIDERATION OF THE ABOVE MENTIONED REGULATIONS.

The events take place in the concert hall of the Muzikum Club & Bistro. Thank you for your cooperation!

Időpont, helyszín:
2021.11.11. (csütörtök), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.