Event

ELMARAD! /// EC 70 Band · Koncert Eric Clapton 75. születésnapjára
27
Mar
2020

ELMARAD! /// EC 70 Band · Koncert Eric Clapton 75. születésnapjára

Az EC 70 – ERIC CLAPTON TRIBUTE BAND pontosan fél évtizeddel ezelőtt ERIC CLAPTON 70. születésnapjára állt össze egyetlen estére, hogy „Mr. Slowhand” nagy ívű és igen sokrétű zenei pályájából megidézzen egy-egy jelentősebb korszakot. Ez a koncert annyira jól sült el, hogy az esten közreműködő zenészek – TÓTH JÁNOS RUDOLF (ének, gitár) | FEKETE JENŐ (ének, gitár) | PETENDI TAMÁS (gitár) | KŐMÍVES „STONE” ANDRÁS (gitár) | NAGY SZABOLCS (billentyűs hangszer) | PENGŐ CSABA (basszusgitár) és MEZŐFI „FIFI” ISTVÁN (dobok) – zenekarrá kovácsolódtak és több tucatnyi koncertet adtak az elmúlt 5 esztendőben.

A zenekar ez alkalommal Eric Clapton 75. születésnapjára ad egy rendhagyó és jubileumi koncertet, mert „Clapton is God”!

Vendégek: PINTÉR MÓNIKA (ének) és NEMES ZOLTÁN (billentyűs hangszer)

EN // A special jubilee concert dedicated to Eric Clapton’s 75. birthday with EC 70 Band. Happy birthday Mr. Clapton!

Belépő/Ticket: 1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (teljes ár)

Jegyek FEBRUÁR 7-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/EC-70-Band-Koncert-Eric-Clapton-75-szuletesnapjara_20200327_muzikum

// A koncertterem elrendezése: RÉSZBEN SZÉKEZETT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Kérjük a megértésüket! //

Időpont, helyszín:

2020.03.27. (péntek), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.